Поліція Волині розшукала майже 80 осіб

04.06.2018 / Новини

Волинська поліція встановила місцеперебування 78 осіб.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

У ході профілактичних заходів операції “Розшук” співробітники управління карного розшуку ГУНП у Волинській області встановили місце перебування 78 осіб, з яких 52 особи вважалися безвісти зниклими, а 26 розшукувалися за скоєння правопорушень, в тому числі тяжких та особливо тяжких злочинів

Поліцейські розшукали зловмисників, що переховувалися від органів слідства та суду, за вчинення правопорушень, передбачених ст. 121, ст. 125, ст. 191, ст. 366, ст. 185, ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться, зокрема, про заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень, привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи переселення засобів, психотропних речовин або їх аналогів з метою збуту, службове підроблення, крадіжки.

Нагадаємо: з метою посилення протидії злочинності та підвищення ефективності розшуку підозрюваних, обвинувачених, безвісти зниклих осіб з 14 травня по 3 червня поліція проводила профілактичні заходи операції “Розшук”.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*