Теревені. Чи справді розстрілювали пам’ятник Невідомому солдату у Шацькому районі?

Кілька днів тому на нашому сайті з посиланням на сторінку у Фейсбуці групи “Шацький край” була розміщена інформація про обстріл пам’ятника Невідомому солдату у селі Ростань Шацького району.

Як стверджує джерело, пам’ятник обстріляли “охоронці однієї сумнозвісної приватної фірми”. Проте достовірних фактів щодо цього нема. Водночас автор запевняє, що поліція не втрутилась, а місцеві жителі залякані, тому й мовчать.

13198410_1716588178607184_4757841254926410102_o

Читайте також: У Шацькому районі розстріляли пам’ятник Невідомому солдату (фото)

Як пояснив начальник Шацького відділення поліції В’ячеслав Моніч, взагалі сам факт обстрілу вигаданий, адже цьому немає логічного підтвердження.

“Як тільки я дізнався про це, вирішив негайно з’ясувати всі обставини та провести перевірку на місці цієї події. Працівники поліції опитали місцевих мешканців, і дійшли висновку, що факту обстрілу як такого ніхто підтвердити не може. Можливо, це просто вигадка або провокація. Або взагалі ці пошкодження від чиїхось безглуздих витівок”, – прокоментував В’ячеслав Моніч.

Журналісти КОРДОНу розшукали автора тексту та поспілкувались з ним особисто. З певних причин він забажав залишитись анонімом. Ми запитали у нього, чи бува під словами “охоронці однієї сумнозвісної приватної фірми” він не має на увазі саме працівників приватного підприємства “Флора”, на що отримали ствердну відповідь.

Оскільки поліція спростовує будь-які розстріли монумента, а допис про це був поширений в однойменній групі з районною газетою “Шацький край” (назва групи змінилась два дні тому – авт.), то почали подейкувати, що то журналісти “Шацького краю” хочуть поширити дезінформацію про ПП “Флора”. Водночас ходять чутки, що хтось створив фейкову групу і намагається розсварити недавніх “ворогів” – “Флору” та “Шацький край”.

НАГАДАЄМО, не так давно приватне підприємство “Флора”, що займається вирощуванням лохини на території Ростанської сільської ради, судилось з редакцією “Шацький край” про захист ділової репутації.

Читайте також: Підприємство “Флора” судиться з редакцією “Шацького краю” за недостовірну інформацію

13198621_1716588121940523_7080346183162800973_o

Спростуйте або підтвердіть цю інформацію!

Читайте також:

3 Коментарів Теревені. Чи справді розстрілювали пам’ятник Невідомому солдату у Шацькому районі?

  1. Це 1000% інформація і знають її не тільки жителі с.Ростань а й усього району тільки залякані і мовчать

  2. Якби поліція вчасно відреагувала, а не через рік після інциденту, може, й винуватців би знайшла. А тепер що їй залишається робити? Тільки спростовувати.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*