Поліція переходить на посилений режим несення служби

26.04.2018 / Новини

Травневі свята будуть під пильним контролем. Поліція разом із рятувальниками у вихідні та святкові дні переходить у посилений режим несення служби.

Про це повідомляє 112.ua.

Адже на святкові дні і припадає найбільше викликів через побутові бійки, а відпочиваючи не гребують на підпиту сідати за кермо. А дачники у ці дні полюбляють палити сміття чи суху траву, разом з тим наражаючи себе та інших на небезпеку загорання будинків чи навіть лісів.

Про це було сказано на прес-конференції начальника поліції Києва Дмитра Ценова і керівника обласної ДержДСННС Василя Слободянюка.

Зокрема, у Київській області на посилене патрулювання вийдуть більш як три тисячі копів. Близько 200 автопатрулів та півсотні піших забезпечуватимуть охорону громадського порядку. Ще декілька сотень рятувальників області стежитимуть за пожежною ситуацією та безпекою на водоймах.

Як свідчить статистика в період святкових днів різко підвищуєься такі правопорушення як легкі тілесні ушкодження, коли в нетверезому стані відбуваються кофлікти, і в результаті – побутова бійка,– прокоментував начальник головного управління поліції Київщини Дмитро Ценов.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*