Поліцейські з Любомля стали чемпіонами області з міні-футболу

25.08.2019 / Новини

Нещодавно в Луцьку відбувся чемпіонат Волинської обласної організації ФСТ «Динамо» з міні-футболу, приурочений 28-річниці Дня Незалежності України.

Про це повідомляв сектор комунікації поліції Волинської області.

У змаганнях взяли участь дев’ять команд. За звання переможця боролися команди ГУНП в області,  Управління служби безпеки України у Волинській області, Державної служби з надзвичайних ситуацій в області, Луцького прикордонного загону, Волинської митниці ДФС, Управління патрульної поліції у Волинській області, Департаменту муніципальної варти  Луцької міськради, Управління держспецзв’язку, та військової частини 1141 Національної гвардії України.

За результатами фінальних ігор перше призове місце виборола команда Головного управління Національної поліції у Волинській області.

До речі, у її складі грали двоє представників Любомльського відділу поліції: голкіпер Ігор Мелюх та польовий гравець Родіон Ярмошук. Також у команді грало двоє вихідців із Любомльщини, які тепер несуть службу в Луцьку — Роман Сорочук та Євген Андрієвич.

Друге місце дісталося Управлінню служби безпеки України у Волинській області, та третє посіла команда військова частина 1141 Національної гвардії України.

Змагання проводилися на спортивних майданчиках Волинського обласного  ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Фото сектору комунікації поліції Волинської області.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*