Поліцейські встановили осіб, які понищили дерева та лавочки у парку Любомля

13.02.2020 / Новини

Працівниками Любомльського відділу поліції встановлено осіб, які пошкодили об’єкти благоустрою в центральному парку міста.

Так, 9-го лютого працівниками відділу поліції розпочато перевірку за фактом розміщеної в соціальній мережі «Фейсбук», а саме в групі «Я люблю Любомль» публікації, про те, що невідомі особи пошкодили об’єкти благоустрою в центральному парку міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центральному парку Любомля невідомі понищили кущі, дерева та лавочки (ФОТО) 

Як повідомили у Любомльському відділі поліціії, проведеною перевіркою було встановлено причетність до пошкодження одного дерева породи «туя» двох неповнолітніх жителів районного центру, а саме юнаків 2004 року народження, які проводили дозвілля разом зі своїми однолітками – ще чотирьома мешканцями міста.

У зв’язку з тим, що особи не досягли 16-ти річного віку, на їх батьків складено протоколи про адміністративні правопорушення за ознаками складу адміністративних правопорушень передбачених ч. 3 ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов’язків щодо виховання дітей). Матеріали скеровані в Любомльський районний суд Волинської області для прийняття рішення.

2 Коментарів Поліцейські встановили осіб, які понищили дерева та лавочки у парку Любомля

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*