Оголосили підозру зловмисникам, що займалися розбійними нападами на Любомльщині (ФОТО)

21.03.2017 / Новини

Група із трьох чоловіків займалася розбоями на Волині. Встановлено, що зловмисники скоїли чотири розбійних нападів у Любомльському районі.

Про це інформує сайт волинських правоохоронців.

Нагадаємо, що в неділю, 26 лютого, близько 5 години ранку, зловмисники розбили вікно та проникли до будинку 44-річної мешканки райцентру Любомль. Розбійники побили та зв’язали власницю будинку і заволоділи її грошима в сумі майже 500 тис. грн. та ювелірними виробами.

За гарячими слідами оперативники управління карного розшуку ГУНП в області спільно зі співробітники Любомльского відділу поліції та спецпідрозділом «КОРД», затримали зловмисників. Одного з них, 24-річного мешканця Любомля, затримали в райцентрі, двох інших, 24 та 29 років, переслідували та затримали по дорозі на Луцьк, в автомобілі «Volkswagen Passat» поблизу села Свидники Ковельського району. Викрадені речі вилучили.

Операцію по затриманню провели у співпраці з СБУ та за процесуального керівництва прокуратури області.

«Встановлено, що зловмисники скоїли в Любомльському районі чотири розбійних напади й причетні, щонайменше, ще до трьох таких кримінальних правопорушень. Затриманим оголосили про підозру в інкримінованим їм злочинах. Усім трьом обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб», – повідомив Петро Шпига, начальник головного управління Національної поліції у Волинській області.

Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

6 Коментарів Оголосили підозру зловмисникам, що займалися розбійними нападами на Любомльщині (ФОТО)

  1. міліцію любомля перевірте на причетність до розбоїв оборотні в погонах добре в любомлі всі знають хто грабить але бояться люди залякані в кого влада той і правий а розбої не припиняються

  2. МЄНТИ ВИ СУКІ ЯК ЛОВИТИ ЯКІГОСЬ НЕВИНИХ ПАЦАНІВ ТО ВИ ПЕРШІ А ПОГРОЖУВАТИ МЕНІ ТИМ ЩОБ Я ПРОДАВ НАШОМУ НАЧАЛЬНІКУ МІЛІЦІЇ СВОЮ ЗЕМЛЮ ЗАКОПІЙКІ ТО ВОНИ ПЕРШІ ШАХРАЮГІ

  3. ТАМ ПОХОДУ БУВ АРСЕНАЛОВЕЦЬ..ВОВЧИК.. ДА ДА БУВ ЦЕ ПАЦАН ТАКІХ ПОБІЛЬШЕ ОХОРОНЦІВ ВІН НЕВИНОВАТИЙ ЯТО ЗНАЮ ТОЧНО

  4. НЕВІРЮ ЩО ВОВА ЗРОБИВ ТАКЄ ВІН КЛАСНИЙ НАДІЙНИЙ ОХРАНІК ЙОГО ПІДСТАВЕЛИ МУСАРА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*