Поляк намагався незаконно провезти через “Ягодин” товар вартістю 600 тисяч гривень

27.05.2020 / Новини

Громадянин Республіки Польща намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти товар на митну територію України.

Про це інформує Волинська митниця Держмитслужби.

18.05.2020 року в зону митного контролю м/п «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби по напрямку «в’їзд в Україну» заїхав вантажний автомобіль під керуванням громадянина Республіки Польща.

До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщуються електричні чайники.

В результаті проведення повного митного огляду була встановлено невідповідність переміщуваного товару товаросупровідним документам та виявлено 600 одиниці незадекларованого товару, (зволожувачі повітря торгової марки Deerma Humidifier) загальною вартістю 600 тисяч гривень.

Таким чином, громадянин Республіки Польща намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти товар на митну територію України.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, відповідно ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Санкція даної статті за такі дії передбачає конфіскацією прихованого від митного контролю товару та накладенням штрафу у розмірі 100 відсотків його вартості.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*