Полапи – чемпіон Любомльського району з футболу (ФОТО)

27.08.2017 / Новини, Спорт

У неділю, 27-го серпня, на вщерть заповненому стадіоні селища Головне відбулися вирішальні матчі чемпіонату району з футболу.

Спершу за звання бронзового призера поборолися команди «Кордон» (Рівне, Гуща) та ФК «Куснища». Під час 90 хвилин основного часу і двох додаткових 15-хвилинних таймів глядачі так і не побачили забитих м’ячів — 0:0, відтак, переможця з’ясовували і серії після матчевих пенальті, які краще пробили куснищанці — 5:4.

У вирішальному ж поєдинку зустрілися Полапи і Машів. Полапці досить активно розпочали і вже на третій хвилині повели в рахунку — з кутового відзначився Іван Богачевський. Окрилені успіхом, полапівські спортсмени знову пішли вперед і на 21-й хвилині Юрій Сільчук збільшив перевагу — 2:0.

У другій половині зустрічі, на 61-й хвилині машівська команда скоротила розрив у рахунку — з пенальті відзначився Микола Абрамчук. А на останніх секундах нападаючий полапівської команди Максим Самойліч зняв усі питання щодо переможця поєдинку — 3:1 і Полапи другий рік поспіль завойовують звання чемпіона району.

До речі, під час урочистого нагородження відзначали не тільки команд-учасниць фінальної частини, а й кращих гравців. Зокрема, кращим воротарем визнано Ярослава Пікалюка (ФК «Куснища»).

кращий воротар ярослав пікалюк фк куснища (1)

Кращим захисником і нападаючимВіталія Сичука і Максима Самойліча (обидва — Полапи).

кращий захисник віталій сичук полапи (1) кращий нападаючий максим самойліч полапи (1)

Отож, чемпіоном району стала команда Полап, друге місце посіла команда Машева, третє — ФК «Куснища», четверте — «Кордон».

Між іншим, матчі відбулись на реставрованому цьогоріч стадіоні в селищі Головне.

Щиро вітаємо переможців і призерів районного чемпіонату і бажаємо нових здобутків на футбольних полях.

На фото: футболісти Куснища – у синьо-жовтій формі, «Кордону» – у червоній, Машева – у салатовій, Полап – в смугастій біло-червоній.

DSC_0973 DSC_0975 (1) DSC_0983 DSC_1003 (1) DSC_1003 DSC_1018 DSC_1069 DSC_1089 DSC_1090 DSC_1094 DSC_1099 DSC_1107 DSC_1109 DSC_1113 DSC_1121 DSC_1122 (1) DSC_1127

Представник футболістів “Кордону”.

представник команди кордон

Представник ФК “Куснища” з бронзовими нагородами.

представник фк куснища

Отримати нагороду команда Машева доручила юному футболісту Дмитрику Дудару.

отримати нагороди команда машева доручила юному футболісту дмитрику дудару (1)

Представнику команди Полап вручають чемпіонський кубок.

представник полап

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*