Полапівські дошкільнята зустрілися з казковими героями (ФОТО)

20.03.2018 / Новини

Перші літературні твори, з якими знайомиться дитина – казки.

Світ казок прекрасний і захоплюючий для малят. Тому справжнім святом у Полапівському ДНЗ “Сонечко” є день, коли відбуваються лялькові вистави за мотивами народних казок, оповідань українських письменників, – йдеться на Facebook-сторінці дошкільного закладу.

Кожного місяця в ігровій кімнаті чекають зустрічі з малятами їх улюблені казкові персонажі. Діти з задоволенням співпереживають героям, разом з ними радіють, вболівають та пишаються їх вчинкам, особливо коли самі приймають участь у виставі в образі героя казочки.

Цими весняними днями вихователі організували в садочку показ лялькового театру за мотивами української народної казки “Коза дереза”.

“Зустріч дітей з героями казок не залишає їх байдужими. Бажання допомогти герою, який потрапив у біду, зорієнтуватися в казковій ситуації – все це стимулює розумову діяльність дитини, розвиває інтерес , спостережливість, уяву, здатність до співпереживання, емоції та образну пам’ять, почуття гумору, формує вміння бачити в звичайному незвичайне”, – йдеться у дописі.

Читайте також:

1 Коментар Полапівські дошкільнята зустрілися з казковими героями (ФОТО)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*