Подружжя з Луцька виграло сертифікат на відпочинок на Світязі (фото)

13.02.2017 / Новини

До дня Валентина громадські активісти за підтримки Петра Нестерука влаштували теплий вечір для особливих подружніх пар. Кава, еклери, гітара, спогади, любов…

Про це пише сайт Волинь 24.

Поміж сірих буднів подружнього життя, що сповнене невгамовною турботою про інших (дітей, онуків, рідних), так важливо не забути один про одного. Теплий і дуже несподіваний для багатьох вечір під назвою “Я+Ти” луцьким парам влаштували активісти ГО «Квітка Полісся» за сприяння благодійного фонду Петра Нестерука«Дізар». П’ять подружніх пар 10 лютого запросили до кафе «Ідем зайдем», що у Луцьку.

«Ми вирішили влаштувати таку зустріч для родин учасників АТО та тих сімей, які виховують неповносправних діток, щоб вирвати їх із середовища луцьких буднів та просто трішки розважити. Я сподіваюся, родини тут познайомляться між собою, можливо, потоваришують, а головне – відпочинуть у гарній романтичній атмосфері. Ми постаралися їм таку атмосферу тут влаштувати», – розповіла керівник громадської організації «Квітка Полісся» Тетяна Доброжанська. Яка, до речі, цього вечора була волонтером і офіціантом.

Свято для закоханих: луцьке подружжя виграло сертифікат на відпочинок на Світязі

 «До нас звернулися із дуже гарною ініціативою – підтримати людей, які чимало років у сімейному статусі і, можливо, рідко мають змогу влаштувати одне для одного свято. Петро Каленикович охоче відгукнувся. Сюрпризом для присутніх тут родин має стати і те, що наприкінці вечора хтось із пар отримає сертифікат на трьохденний відпочинок на Світязі у комплексі “Nester-House” від Петра Нестерука, – зауважила директор благодійного фонду “Дізар” Юлія Міндюк.
Андрій Бондарук грав закоханим на гітарі
Ведучий дійства Андрій Бондарук організував для закоханих цікаву вікторину: вони говорили один одному компліменти, згадували перше знайомство, співали пісні про любов, жартували…

Серед присутніх пар були й ті, які разом 10 років, а були й такі, які пліч-о-пліч крокують по життю у любові та взаєморозумінні вже 30 літ. Як-от подружжя Надії та Олександра Бенещуків.

Подружжя Бенещуків із Луцька

Подружжя Бенещуків із Луцька

Міцність цієї родини, що виховала двох синів, випробувана не тільки часом, а й війною: 15 місяців Олександр Бенещук провів на східному фронті, бо був мобілізований. І, до речі, у ці родині він не єдиний, хто пройшов крізь АТО.

Вона з Любомльського району, він – із Рожищенського. Обоє люблять співати, а познайомилися на весіллі друзів як старша дружка та старший сват. Перше кохання – і все життя разом. Небагато, зізнаються Бенещуки, у їхніх буднях подібних теплих вечорів. І здивовані, і вражені, тому щиро дякували за можливість поринути у спогади і подивитися одне одному в очі з любов’ю та ніжністю.

«Вона у мене – особлива, бо вміє чекати. Два роки чекала з армії. І чекала з війни. Я був там спокійний. Бо з такою дружиною вдома все гаразд. Хоч провів три місяці в учебці, три на фронті, а з банку додому і до мене дзвонили за кредитами. Виявляється, я до тих пір не був ніде оформлений і офіційно – не служив. Тому було непросто. Але я маю бойову подругу, відтак все пережили», – розказує Олександр.

«Ви знаєте, всі говорять, що з війни чоловіки приходять іншими. Що вони п’ють, нервуються і так далі. Мій повернувся ще кращим. Навіть дисциплінованішим», – додає Надія.

А найромантичнішим акордом вечора стала лотерея для подружніх пар. Саме Фортуна визначала, хто з них отримає змогу провести три дні в затишних апартаментах на березі Світязю.

Свято для закоханих: луцьке подружжя виграло сертифікат на відпочинок на Світязі

 …І ось всі тягнуть із вази червоні сердечка, намагаються помітити на них якийсь напис. Аж раптом чують тендітний голос: «…У мене написано «приз».

Доля віддала подарунок у руки подружжя Марини та Романа Яремій. Разом вони вже 10 років, виховують двох хлопчиків, один із яких має церебральний параліч. Будні цієї родини часто ой які непрості, але головне, що в сім’ї панує взаєморозуміння і любов. Тому Фортуна знала, кого обирала)

“Ми здивовані та щасливі. Дуже дякуємо. Життя таке бурхливе, часто саме на відпочинок для двох часу і не вистачає,” – каже Марина Яремій.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*