Після теплих вихідних в Україну знову прийде похолодання

07.03.2019 / Новини

У найближчі вихідні в Україні очікується тепла і переважно суха погода, а з наступного тижні знову похолодає.

Про це у Facebook повідомляє синоптик Наталка Діденко.

За її словами, 8, 9 та 10 березня в Україні очікується висока температура повітря, протягом дня +8+14 градусів, на Заході 8-9 березня +10+17 градусів.

“На північному сході – Сумщина, Харківщина – повітря буде свіжішим, +5+9 градусів. Залишається гуляти рвучкий, до сильного, вітер, будьте обережними!”, – написала вона.

Діденко додала, що у п’ятницю, 8 березня, у західних і північних областях атмосферний фронт може нагнати хмари та дощ. На Півдні, у центральній частині та на Сході буде суха погода.

“У Києві день, коли вулиці розквітнуть рожевими тюльпанами, жовтими нарцисами, бузковими гіацинтами та червоними від активного забігу по базарчиках чоловіками, буде теплим. Температура повітря очікується найвищою у найближчій перспективі, вдень +12+15 градусів. Але залишається поривчастий вітер та можуть набігти хмари з невеликим дощем”, – повідомила синоптик.

Вона зазначила, що 9 березня очікується тепла та сонячна погода, а 10 березня знову посилиться вітер і піде дощ, з північних районів Київщини почне знижуватися температура повітря.

“Грійтеся, підставляйте носа сонечку, бо на наступному тижні так не буде. Прийде похолодання!”, – написала Діденко.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*