Після дощу вулиця Лермонтова у Нововолинську стає аварійною.ФОТО

27.08.2020 / Новини

Вулиця Лермонтова у Нововолинську після чергової негоди, яка днями була у місті, вкотре стала непридатною для руху пішоходів та транспорту.

Про це у соцмережі повідомив Юрій Смолюк, – передає Нововолинський інформаційний портал.

Він розмістив світлини, показавши, у якому жахливому стані вулиця після зливи.

“Йшов 2020-ий рік. Рік виборів. А тим часом Нововолинськ. Вулиця Лермонтова”, – підписав свій допис чоловік.

У коментарях люди пишуть, що таких вулиць у місті багато, оскільки міському голові байдуже на все, чого не видно з центру Нововолинська.

“Таких вулиць у місті багато. Але ж вони не центральні. Віктору Борисовчичу пофіг на ті вулиці, головне показуха на свято у центрі”, – пише Віктор Сандаліков.
“Він закрився за високим забором і все… Треба мера, який переживатиме і до чужої проблеми відноситиметься, як до своєї”, – коментує Ірина Угринович.

За словами нововолинців, Сапожніков жодного разу сам вулиць, які в місті у жахливому стані, і не бачив.

“Майже всі вулиці такі… правда на деяких на паперах є асфальт”, – додає Галина Рижкова.

Нагадаємо, нещодавно ми писали, що від постійних підтоплень потерпають і мешканці вулиці Льва Толстого. Через воду, яка стікає з верхньої частини вулиці Льва Толстого та прилеглої Маяковського, дорога стає річкою, вимивається та руйнується. Дійшло до того, що в ній утворилася яма, глибиною 70 сантиметрів, в якій застрягла карета «швидкої допомоги», після чого медики відмовляються їхати на виклики до жителів цієї вулиці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*