Підприємець програв суд Шацькій селищній раді

29.04.2017 / Новини
.

Підприємцю Віктору Дударчуку в Шацькому районному суді відмовлено у задоволенні позову до Шацької селищної ради.

До Шацького районного суду Волинської області 23-го січня 2017 року підприємець Дударчук В.С. подав позов до Шацької селищної ради Шацького району Волинської області про визнання протиправним і скасування рішення органу місцевого самоврядування та зобов’язання вчинити дії.

Про це інформує офіційний веб-портал “Судова влада України”.

В позові підприємець просить суд скасувати рішення Шацької селищної ради восьмого скликання в якому позивачу відмовлено у надані дозволу на розробку детального плану території частини села Вілиця щодо розміщення майданчика з виробництва деревного вугілля.

Нагадаємо, що позивачем по даній справі є підприємець Дударчук В.С. який намагався облаштувати майданчик для виготовлення деревного вугілля поблизу села Вілиця (за 9 км від районного центру смт. Шацьк). Громада та жителі села категорично проти такого міні-заводу, оскільки вони вважають, що наслідки такого виробництва будуть шкодити здоров’ю людей не тільки села, але і району, також це шкодитиме екології та природі в цілому.

Дана справа викликала обурення та чималий суспільний інтерес та спровокувала конфлікт жителів села з підприємцем. Жителі блокували будь- яке намагання підприємця готувати та проводити роботи з підготовки та облаштування майданчика для виготовлення деревного вугілля.

Рішенням Шацького районного суду Волинської області позивачу Дударчуку В.С. було відмовлено у задоволенні адміністративного позову про визнання протиправним і скасування рішення органу місцевого самоврядування та зобов’язання вчинити дії.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*