Підприємців Любомльщини привітали з професійним святом

30.08.2019 / Новини

У п’ятницю, 30 серпня, в залі засідань Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості відбулися урочистості з нагоди прийдешнього Дня підприємця, який відзначається в Україні в першу неділю вересня.

Про це повідомляють на сторінці Любомльської ОТГ в соцмережах та на сайті Любомльської РДА.

Любомльський міський голова Роман Ющук привітав підприємців та висловив вдячність за нелегку працю, вміння організувати та успішно розвинути свою справу, а також побажав стабільності, процвітання та успіхів у розвитку бізнесу усім причетним до свята.

Окрім цього очільник громади відзначив подяками і подарунками підприємців Любомльської ОТГ, а саме: Валюха Віктора Григоровича, Степанюка Сергія Григоровича, Олендру Наталію Богданівну, Якимлюка Віталія Івановича та Карповича Антоніну Степанівну.

«Нехай доля завжди посміхається, а партнери ніколи не підводять. Бажаю вам завжди знаходитись у потоці рівномірного поступового зростання обсягів виробництва та реалізації товарів і послуг, а також постійного збільшення доходів та прибутків. Миру, щастя, добра, здоров’я та достатку Вам і вашим сім’ям!», — зичив перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Герасимчук.

До вітальних слів також долучилися: директор Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Юрій Ліпич, голова районної ради Микола Сушик, голова Головненської ОТГ – Микола Демедюк, очільник Рівненської громади– Володимир Крижук та заступник голови Вишнівської ОТГ– Галина Федончук.

Після теплих слів привітання кращим підприємцям було вручено спільні подяки від районної державної адміністрації та районної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток підприємництва району, активну громадську позицію та з нагоди відзначення Дня підприємця – директорові ТзОВ «Л-Транс» Михайлу Жуку, приватним  підприємцям Валерію Міщуку та Валентині Пех.

1 Коментар Підприємців Любомльщини привітали з професійним святом

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*