Перший віце-прем’єр-міністр України допускає закриття Ковельської філії держпідприємства «Укрветсанзавод»

10.05.2017 / Новини

Через досі невирішену ситуацію із утилізацією решток тварин на Ковельській філії держпідприємства «Укрветсанзавод» для участі в роботі оперативної наради Волинської ОДА прибув перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів.

Також участь в обговоренні подальших кроків для вирішення цієї ситуації брали помічники народного депутата Ігоря Гузя: Ігор Верчук та Андрій Хведчак, представники ОДА, міськради Ковеля, Держпродспоживслужби та громадськості, – інформує прес-служба народного обранця.

Степан Кубів зазначив, що вчора мав телефонну розмову з нардепом Ігорем Гузем, під час якої обговорили важливість закриття цього підприємства.

До слова, нардеп напередодні також особисто обговорив подальшу долю ветсанзаводу із міністром аграрної політики Тарасом Кутовим та головою Держспоживслужби Володимиром Лапою, проводив брифінг у парламенті з ковельчанами, відвідав це держпідприємство, а також підтримував людей під час мирних акцій протестів, а його помічники – на постійному контакті з місцевими активістами.

За словами першого віце-прем’єр-міністра, проблему ковельського ветсанзаводу варто вирішувати не на рівні області, а у профільних міністерствах та відомствах, і для цього необхідно створити конкретний план дій.

Як наголосив урядовець, мінагрополітики та Держспоживслужба мають спільно напрацювати законопроект, що надасть діючим філіям підприємства статус окремих юридичних осіб, тобто дозволить приватизувати і вивезти з банкрутства підприємства.

Сьогодні ж, до кінця дня, з його слів, оприлюднять протокольне рішення щодо конкретних подальших кроків у вирішенні цього питання.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*