Перші дні карантину: ситуація на вулицях Любомля та Шацька (ФОТОзвіт)

20.03.2020 / Новини

В Україні, й у Любомльському та Шацькому районах зокрема, продовжують вводити жорсткі обмеження щодо перебування людей на вулицях та в установах.

Запровадили карантин у школах, заборонили роботу розважальних та закладів торгівлі, скасували автобусне сполучення. Мають працювати лише продуктові крамниці, аптеки та стратегічно важливі установи.

19 березня ми перевірили на вулицях Любомля, як громадяни дотримуються карантину. Найбільше скупчення людей біля банків, Нової пошти та продуктових магазинів. Тут впускали лише по кілька чоловік, всі решта змушені були очікувати на дворі. Не скрізь, проте люди намагаються дотримуватися дистанції один від одного. В аптеках фармацевти просять людей дотримуватись дистанції, – пише Район Любомль.

 

 

Перебування на вулицях у масках любомльчани ігнорують. Лише одиниці з масками. Проте, скоріше тут проблема в їх відсутністю в аптеках, де на дверях висить оголошення, що масок та антисептичних засобів у продажі немає. Та й людей на вулицях поменшало.

На більшості вхідних дверях магазинів вивісили табличку: «Карантин». Таке ж оголошення на воротах великого ринку. Окремі магазини ще зранку працювали, проте згодом більшість з них позакривали. Ситуацію на контролі тримає поліція.

Дезінфекція приміщення міськради

Дезінфекція приміщення міськради

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Шацькі вулиці спорожніли, а ринок – закритий. Проте в селищі працюють продуктові магазини, супермаркети, аптеки, деякі заклади торгівлі та державні установи.

Лише зрідка на вулицях можна побачити автівки.

Така ситуація на вулицях Шацька була наприкінці робочого дня 18 березня та початок робочого дня 19 березня. Окрім продуктових крамниць, у центрі селища працюють магазини з побутовою хімією. Проте не в кожному є антисептики для рук. Продавці у магазинах працюють у гумових рукавичках, але поки – без масок, – пише Район Шацьк.

Нагадаємо, школи та дитсадочки селища, як і решта навчальних закладів України, перебувають на карантині.

1 Коментар Перші дні карантину: ситуація на вулицях Любомля та Шацька (ФОТОзвіт)

  1. Якщо в магазині буде знаходитися 1 людина, а за його межами 20, це врятує людей? Це тікі на фото все в порядку. Люди як ходили так і ходять. Молодь гуляє. Всім похуй.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*