Передвиборчу кампанію Клим’юка спонсорують із Москви, – учасник АТО з Володимира

“Передвиборчу кампанію Максима Клим’юка спонсорує підприємство, яке курується із Москви. Тому не дивно, що свого часу цей регіонал возив із Володимира-Волинського спортсменів до Києва на Антимайдан й роздавав там “інструкції”.

Про це у відеозверненні в соцмережах заявив володимирчанин, учасник АТО Віктор Вільчинський.

Ветеран антитерористичної операції обурений: депутат міськради досі не зізнався й не вибачився за те, що брав участь в Антимайдані. До того ж, возив автобусами із Володимира-Волинського до Києва спортсменів на мітинги.

Більше того, зауважує атовець, є навіть відео, на якому Клим’юк, буцімто, роздає антимайданівські “інструкції” в автобусі.

“Спортсмени приходили тоді до нас вибачатися, що вони їздили на Антимайдан. Вони просто не знали, що й до чого. Їх тоді, як дурнів, окрутили, завезли, як стадо якесь”, – розповів Віктор Вільчинський.

Окрім того, зі слів учасника АТО, передвиборчу кампанію Максима Клим’юка спонсорує підприємство, основні власники якого знаходяться в Москві.

“Він знає, що одразу буде політичним трупом, якщо зізнається в цьому. Є люди, які вклали в нього гроші, з так званого “нашого” підприємства, яке знаходиться в Москві фактично. Тобто наш підприємець там якимось частковим власником виступає. А основні власники знаходяться в Москві. Ми розуміємо, звідки “течуть” гроші. З країни агресора! І ця країна-агресор спонсорує передвиборчу кампанію Максима. І цей же регіонал рветься тепер у мери міста”, – наголосив Вільчинський.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*