Партія «За майбутнє» на Волині візьме більшість мандатів на виборах 25 жовтня. СОЦОПИТУВАННЯ

15.09.2020 / Новини

Політична партія «За майбутнє» на виборах до місцевих рад усіх рівні має усі шанси взяти по Волинській області більшість депутатських мандатів. Відповідні результати опитування політичних вподобань 15 вересня оприлюднила соціологічна група «Рейтинг».

Зокрема, лідером у рейтингу партій до обласної ради є партія «За майбутнє», яку готові підтримати 37,8% серед тих, хто буде голосувати та визначився із вибором. У президентської партії «Слуга народу» та «Європейської солідарності» значно нижчі рейтинги – 12%, та  11,7% відповідно. А от «Батьківщина» за нинішніми прогнозами може отримати не більше  9,9% мандатів у місцеві ради.

Схожа ситуація і з результатами опитування про політичні вподобання мешканців обласного центру. Так, у рейтингу до міської ради лідирує партія «За майбутнє» якій прогнозують 30,4%. Далі – «Європейська солідарність», яку готові підтримати 14,7%, громадський рух «Свідомі» з показником 13,8%, партія «Слуга народу» – 9,1%, «Свобода» – 6,4%, «Батьківщина» – 6,2%.

Щодо кандидатів у мери Луцька, то згідно соціологічного опитування беззаперечним лідером нині є Ігор Поліщук від партії «За майбутнє». Молодого політика нині підтримує 39,5% лучан з числа тих, які планують взяти участь у голосування. За Романа Бондарука від партії «Слуга народу» та Юлію Вусенко готові проголосувати трохи більше 10% лучан.

Довідково: соціологічне опитування проводилось 10-14 вересня 2020 р. методом face-to-face (собисте формалізоване інтерв’ю). Аудиторія: мешканці Волинської області від 18 років і старші,загалом 1600 респондентів (похибка не більше 2,4%), у т.ч. 638 респондентів – обласний центр (похибка не більше 3,9%).

 

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*