Іван Крулько: Вважаю Ігоря Пальонку найкращим кандидатом на голову Володимир-Волинської міської громади

22.10.2020 / Новини

На місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2020 року, «Батьківщина» не висунула свого кандидата на мера Володимира-Волинського. Проте, вивчивши політичну ситуацію у місті, вирішила підтримати на посаду міського голови Ігоря Пальонку.

Про це повідомив заступник голови партії «Батьківщина», народний депутат України Іван Крулько, який вважає Ігоря Пальонку найкращим кандидатом на голову Володимир-Волинської міської громади, – йдеться на офіційній фейсбук-сторінці Ігоря Пальонки.

«На місцевих виборах, що призначені на 25 жовтня 2020 року, «Батьківщина» не висунула свого кандидата на міського голову. Проте, вивчивши політичну ситуацію у Володимирі, як заступник Голови партії «Батьківщина» я рекомендував нашій політсилі підтримати на посаду міського голови Ігоря Пальонку.

Знаю Ігоря Анатолійовича як чесну, принципову, порядну людину, активного і фахового управлінця. Він успішно тричі переобирався Зарічанським сільським головою, а в 2017 році очолив Зарічанську об’єднану територіальну громаду. У нього – багато здобутків, велика повага серед людей, він упевнений у своїх здібностях та має чітку програму дій задля розвитку Володимира.

Ігор Пальонка був із патріотичними силами разом на Майдані, разом ми відстоювали демократичні принципи України. Розумію, що він здатний змінювати ситуацію в місті. Переконаний, що з ним Володимир-Волинська громада має велику перспективу розвитку.

Об’єднуючи зусилля з метою розвитку майбутньої громади, висловлюю підтримку Ігорю Пальонці», – зауважив Іван Крулько.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*