Озеро Пісочне потребує інвесторів

20.10.2017 / Новини

Озеро Пісочне у Старовижівському районі – це одна з перлин Волині, куди повинні прийти туристи. Повинні тому, що сама водойма чиста, навколо – неймовірна краса, гарний ліс, свіже повітря.

Про це народний депутат України Ігор Гузь написав на своїй сторінці у Facebook.

«Це озеро Пісочне у Старовижівському районі, яке я переплив цієї неділі. Чиста вода, гарний ліс навколо, гриби, ягоди… Є всі можливості для хорошого відпочинку. На прикладі Світязя ми бачимо, наскільки великий туристичний потенціал мають озера Волині. А таких «світязів» у нас десятки!

Вже з наступного року будемо працювати не тільки над популяризацією здорового способу життя, але і над пошуком залучення інвесторів для розвитку туристичного потенціалу озер «синьоокої» Волині», – пише він.

І що важливо – навколо озера є перспектива для інвесторів, щоб створити комфортабельні бази відпочинку. Однак парламентар застерігає особливо підприємливих інвесторів, які вже розгорнули діяльність на території озера, не відгороджуватися від людей у буквальному розумінні.

«P.S. Разом із тим попереджаю дуже «хитрих» підприємців, які намагаються відгородити собі частину берегової смуги озера для «приватного» пляжу. Не спрацює попередження, будемо діяти інакше…», – йдеться у дописі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*