Озеро на території Грабівської сільради здаватимуть в оренду

24.03.2019 / Новини

Ділянку з водоймою, розташовану у Шацькому районі, планують здавати в оренду. Орендарів, котрі захочуть господарювати на водоймі, визначатимуть через аукціон.

Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації на земельну ділянки разом із водним об’єктом для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА від 20 березня.

У розпорядженгні йдеться про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок разом із водними об’єктами, які на них розташовані, та земельних ділянок водного фонду для продажу права оренди на них на земельних торгах; розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж ділянок; проведення нормативної грошової оцінки цих ділянок.

Надали дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 34 гектари на території Грабівської сільради Шацького району разом із водними об’єктами, які на ній розташовані, та земельної ділянки водного фонду для продажу права оренди на них на земельних торгах. Цільове призначення ділянки – для рибогосподарських потреб.

Здійснюватимуть також нормативну грошову оцінку вказаних трьох ділянок з метою подальшого продажу права користування на умовах оренди водних об’єктів у комплексі із земельною ділянкою.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*