Опитування жителів Шацького району: чого очікують у 2020-му році

31.12.2019 / Новини

Відходить в історію ще один рік, а кожен наступний завжди несе із собою надію на краще. Новорічне свято – наша улюблена радість ще з дитинства. Це прекрасна можливість згадати все найкраще, що було у році, який минає, та загадати найщиріші побажання на новий, прийдешній рік.

З яким настроєм проводжають рік 2019 і що очікують у 2020, діляться на сторінках газети «Шацький край» жителі району, передає Район Шацьк.

Галина Шуба, начальниця загального відділу Шацької районної ради:

«2019 рік я проводжаю з гарними спогадами. Більшість сприймають високосний рік (а таким буде наступний) з різними забобонами. Я в це не вірю. У високосний рік я вийшла заміж, і дуже багато гарних подій відбувалися у такі роки.

Тож сподіваюсь, 2020-й – це для мене рік, у якому здійсняться мої бажання і бажання всіх жителів району».

Олена Гуж, головна спеціалістка відділу організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Шацької РДА.

«Як державний службовець хочу сказати, відчуття на завершення 2019 року, на жаль, не зовсім приємні. Прикро те, що саме зараз відбувається скорочення штату Шацької райдержадміністрації. І досить неприємна ситуація, коли розумієш, що при зменшені чисельності співробітників райдержадміністрації обов’язки будуть збільшені та покладені на тих працівників, які залишаються, а заробітна плата не змінюється.

Тому у 2020 році хотілося б очікувати, скажімо, змін у законодавстві «Про державну службу». І у тих змінах, що відбуваються у реформі державної служби, було передбачено підвищення розміру заробітної плати державним службовцям. Це ті побажання, що стосуються роботи.

А від себе особисто хочу сказати, що незалежно від того, в якому нині ти світі живеш, і в якій ситуації знаходишся. Важливо розуміти і відчувати для себе, що найцінніше і найголовніше у людини — це життя, благополуччя своєї сім’ї, здоров’я та успіх дітей.

Щиро бажаю всім, щоб у 2019 році залишились всілякі негаразди та непорозуміння, а всі приємні відчуття перенеслися та збереглися у 2020 році. Тож зичу всім міцного здоров’я, творчих успіхів, миру та злагоди, щастя й радості та любові, а також здійснення всіх задумів, планів і найзаповітніших мрій на краще майбутнє».

Світлана Куць, секретар Пульмівської сільської ради:

«2019 рік для мене був дуже приємним, адже збулася одна із моїх найзаповітніших мрій, мрія всього мого життя. Та наразі болючим є питання об’єднання громад. Розумом відчуваю – це неминучий процес, а в душі постійні переживання. Важко пояснити людям, що від об’єднання вони не постраждають.

Та сподіваюсь, що у 2020 році на цьому питанні буде поставлена крапка, яка принесе нам стабільність. В душі я оптимістка, чого і бажаю всім жителям району. З прийдешніми всіх святами!».

Оксана Сорочук, приватна підприємиця:

«Особливого підйому від 2019 року я не відчуваю, але й не переживаю негативних емоцій.

Хочу бути оптимістом і вірю, що 2020 рік стане для мене набагато позитивнішим, ніж рік, що минає. Бажаю у новому році всім щастя, здоров’я, достатку, а головне миру і благополуччя».

Юлія Зуб, керівниця Шацького відділення АТ КБ «ПриватБанк»:

«2019 рік для ПриватБанку і для мене особисто є роком великих перемог і досягнень. На завершення цього, рекордно успішного для нас року, отримали приємні сюрпризи від Наглядової Ради та Правління банку.

Приємно працювати в команді лідерів, де цінують твою роботу. Адже успіх банку — це успіх кожного з нас! Від нового року чекаю лише хороших подій, нових звершень і ще більших здобутків, як в цілому для банку, так і для кожного з нас».

Ліана МИСЮРИНА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*