Оприлюднили перелік цьогорічних здобутків любомльських школярів

03.05.2020 / Новини

У цьому навчальному році на обласному рівні школярам навчальних закладів Любомля вдалося здобути чимало призових місць.

Про це пише Район Любомль.

Любомльський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 – районна гімназія імені Наталії Ужвій»:

Олена Тимощук, учениця 11 класу здобула два ІІІ місця на обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури (вчителька Оксана Романюк) та на обласному етапу олімпіади з польської мови та літератури (вчителька Ірина Цапук).

Сергій Бугайчук, учень 11 класу здобув два ІІ місця на обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики (вчителька Тетяна Загура) та на обласному етапу олімпіади з інформатики (вчитель Олександр Котюк).

Іванна Патієвич, учениця 11 класу І місце в обласному етапі та ІІ місце на всеукраїнському етапі Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» (керівниця Оксана Богута).

Роман Сачук, учень 10 класу здобув ІІІ місце на обласному етапі всеукраїнської олімпіади з англійської мови (вчитель Олександр Салуха).

Інна Патієвич, учениця 3-А класу здобула ІІІ місце на обласному етапі Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (вчитель Микола Зламанюк).

Назар Козачук, учень 8-А класу здобув ІІ місце на обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики (вчителька Валентина Грипа).

Команда учнів 11 класу у складі Сергія БугайчукаЄлизавети ШтангетАнастасії ГрижакАнастасії Ющук та Віктора Жоголя здобула ІІІ місце в обласному турнірі юних інформатиків.

Інна Патієвич

Інна Патієвич

 

Роман Сачук

Роман Сачук

 

Назар Козачук

Назар Козачук

 

Олена Тимощук

Олена Тимощук

 

Сергій Бугайчук

Сергій Бугайчук

 

Іванна Патієвич

Іванна Патієвич

Любомльський ЗЗСО №2:

Команда Любомльського ЗЗСО №2 (Назар ІваніцькийАліна Солом’янюкІван ВавришОлександр Богдан) посіла ІІ місце у відкритих обласних змаганнях з туристсько-краєзнавчого крос-походу та орієнтування серед філій Центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства та туризму.

В індивідуальному заліку учні 7-В класу здобули: дистанції «Смуга перешкод» ІІІ місце виборов Назар Іваніцькій , а у виді «Спортивне орієнтування» призеркою (ІІІ місце) стала Аліна Солом’янюк (керівник Лариса Солом’янюк). Анастасія Федончук, учениця 10-Б класу здобула ІІІ місце в обласних змаганнях зі спортивного орієнтування «Волинська осінь».

Туристсько-краєзнавчий гурток – призер обласного конкурсу «В об’єктиві туриста» та ІІ місце в обласному етапі конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» (керівник Лариса Солом’янюк).

Микола Мороз, учень 4-Б класу, здобув ІІ місце в обласному етапі ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (вчителька Мирослава Сікора).

Тетяна Кузьміна, учениця 9-Б класу, здобула ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури (вчителька Людмила Сущик).

Кароліна Мазурка, учениця 8-А класу, виборола ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови та літератури (вчителька Євгенія Дмитрук).

Мирослава Маслянка, учениця 10-Б класу виборола ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН (керівниця Юлія Хвас).

Богдана Торба, учениця 10-А класу, виборола ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН (керівниця Надія Остренко).

Вікторія Коніщук, учениця 11 класу, виборола ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН (керівник Микола Дзей).

Андрій Красицький, учень 10-А класу, виборов ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН (керівник Ігор Красицький).

Анна Склянчук, учениця 11 класу, здобула в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням в номінації «Історія України і державотворення» ІІІ місце (керівник Григорій Кривдік), а у номінації «Література» ІІ міце (керівниця Лідія Хомич). Виборола ІІІ місце в обласному етапі краєзнавчої акції учнівської молоді «Українська революція: 100 років надії і боротьби» (керівники Григорій Кривдік та Ірина Козачук). Здобула ІІІ місце в обласному етапі конкурсу краєзнавчо-дослідницьких робіт Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» (керівник Григорій Кривдік). Посіла І місце в обласному та І місце у всеукраїнському етапах конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» (керівниця Лідія Хомич). Виборола перше місце у всеукраїнському конкурсі учнівської та студентської творчості «Змагаймося за нове життя» (керівники Григорій Кривдік та Ірина Козачук).

Назар Іваницький

Назар Іваницький

 

Аліна Соломянюк

Аліна Соломянюк

 

Анастасія Федончук

Анастасія Федончук

 

Микола Мороз

Микола Мороз

 

Тетяна Кузьміна

Тетяна Кузьміна

 

Кароліна Мазурка

Кароліна Мазурка

 

Мирослава Маслянка

Мирослава Маслянка

 

Вікторія Коніщук

Вікторія Коніщук

 

Богдана Торба

Богдана Торба

 

Андрій Красицький

Андрій Красицький

 

Анна Склянчук

Анна Склянчук

Любомльський ЗЗСО №3:

Учень 10-Б класу Назар Курей зайняв ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики (вчителька Лариса Думало) та ІІ місце з інформатики (вчитель Олександр Кухарук).

Учениця 11-Б класу Оксана Різенко виборола ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії (вчителька Євгенія Хомік ).

Учениця 10-Б класу Анастасія Шум посіла ІІІ місце в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України (керівниця Галина Ващук). Працювала над темою «Інтерпретація образу долі в пісенному фольклорі Любомльщини».

Назар Курей

Назар Курей

 

Оксана Різенко

Оксана Різенко

 

Анастасія Шум

Анастасія Шум

Бажаємо нових творчих успіхів Говорячи про здобутки дітей, вдячні всім учителям, які допомогли розкритися творчим дітям. Впевнені, що ще не одна зірочка запалає на інтелектуальному небосхилі рідного міста.

Анна СКЛЯНЧУК,

учениця Любомльського ЗЗСО №2

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*