ОПОРА презентувала рейтинг активності волинських нардепів (відео)

26.04.2016 / Відео, Новини

Громадська мережа ОПОРА презентувала рейтинг активності волинських народних депутатів.

Результати досліджень повідомили у вівторок, 26 квітня.

Участь в заході взяли громадські активісти, політологи. Хоча й нардепи та їх помічники запрошувались до участі у цьому заході, але фактично ніхто з них не прийшов. Присутньої на цій презентації була тільки помічниця Ігоря Гузя Марина Хромих.

Координатор програм Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області Катерина Шарпата повідомила, що у лютому 2016 року народний депутат Ігор Гузь посідав друге місце в загальному рейтингу усіх українських депутатів-мажоритарників цього скликання за роботою в окрузі. Та 11-те місце за активністю саме у законодавчій та законотворчій діяльності. У березні показник рейтинговості знизився. Цікавою особливістю на думку Шарпати є й те, що голосування цього нардепа у Верховній Раді України неодноразово суперечило позиції фракції, яку він представляє.

Що стосується нардепа по 20 виборчому окрузі Сергія Мартиняка, то у лютому він займав 80-те місце за активністю в окрузі і 98-е місце за активністю у законотворчій діяльності. У березні активність в окрузі зменшилась.

Степан Івахів, який обраний у 21-у виборчому окрузі, у лютому посідав 55-е місце за активністю в окрузі, та 29-е місце за активністю у законодавчій діяльності.

Ігор Лапін у лютому займав 61-е місце за активністю в окрузі, 14-те за законодавчою діяльністю. В березні показники погіршилися.

1 Коментар ОПОРА презентувала рейтинг активності волинських нардепів (відео)

  1. За добу- жодного коментаря!!! Навіть хренового??? То нащо таке сміття вибирали, якщо зараз ними і не цікавитесь. Якщо знаєте, що вони- там – для себе,- відкличте.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*