Онкохвора Тетяна Куценко з Нововолинська просить про допомогу

08.11.2021 / Новини

Хвора на рак молочної залози 37-річна жителька Нововолинська для боротьби із недугою змушена щомісяця приймати дороговартісні ліки за 32 тисячі гривень. Самостійно жінка не може зібрати дану суму, тому постійно звертається за допомогою до небайдужих.

Про це Тетяна написала у фейсбуці.

«Мені хочеться жити, як нікому. У мене 4 стадія раку і двоє дітей. Допомагають таргетні ліки «Ібранс» за ціною 32500 грн, це вже зі знижкою, але МОЗ категорично не хоче мені їх закупляти. Ліки підходять ідеально: я живу і працюю навіть, але МОЗ навіть відповідати вже на мої звернення не хоче. Раніше відповідали, що закупівля цих ліків тільки призведе до соціальної нерівності між такими, як я. В моїй голові не вкладається, чому ліки діють, а закупки нема? Бо треба роки, поки вони почнуть закуповувати їх. А що робити тим, у кого часу немає, чекати.

Маю велику віру і надію, що ті ліки продовжать життя мені на багато років. Препарати дороговартісні, їх не закуповує МОЗ, але я мушу жити. Меншій дочці 10 років, старшій – 16. Менша не пам’ятає мене здоровою, бо з таким діагнозом я живу вже 8 років. Вони вірять, що я і надалі буду з ними. А я не можу їх покинути.

Не знаю, скільки доля дозволить мені курсів, так як приймати ліки мені треба пожиттєво, бо остання стадія. Я в замкнутому колі, ситуація непроста, але я з Божою допомогою і людей виживаю», – йдеться у дописі.

Реквізити для допомоги: ПриватБанк 5168757408871814 Куценко Тетяна.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*