Олеський будинок культури розпочав огляд драматичних колективів (ФОТО)

20.03.2018 / Новини

15 березня Олеський сільський будинок культури розпочав огляд драматичних колективів, організований Комунальним закладом “Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту” Вишнівської сільської ради.

Завідувачка сільським будинком культури Надія Марчук представила глядачам постановку Ірини Ясінської  “Секрети сімейного щастя”, в якій і сама зіграла головну роль, – йдеться на сайті Вишнівської ОТГ.

Огляд проводиться з метою відродження кращих традицій українського театрального мистецтва, широкого залучення глядача до чарівного світу театру, популяризації класичної та сучасної драматургії, виявлення і підтримки талановитої молоді, сприяння їх творчим здібностям, виховувати у них любов до прекрасного і цінувати його, пробуджувати бажання творити змістовне дозвілля.

16 березня у сільському будинку культури села Мосир відбулась театральна поставновка Степана Васильченка “На перші гулі” (картина на одну дію).

Над виставою працювали завідувачі двох клубів с. Мосир – Олександр Кучерина та села ЛадиньВалентина Руденчук. Окрім акторської майстерності, вони продемонстрували глядачеві і свої вокальні здібності, вжилися в свої ролі так, що не повірити їм було неможливо.

Представлені програми були різноманітними, відзначалися якісною підготовкою, вдалим підбором матеріалу, майстерністю акторів-аматорів.

 

Читайте також:

1 Коментар Олеський будинок культури розпочав огляд драматичних колективів (ФОТО)

  1. Подяка за збереження народних традицій, тільки би ще стелю будинку культури відремонтувати а то плями на фотографіях

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*