Олександр Гересимчук здійснив виїзний прийом у Підгородненську та Хворостівську сільські ради

16.02.2017 / Новини

Черговий  виїзний прийом здійснено 15-uj лютого заступником голови районної державної адміністрації Олександром Герасимчуком в Підгородненську та Хворостівську сільські ради.

Про це інформує сайт Любомльської райдержадміністрації.

До  заступника голови районної державної адміністрації зверталися мешканці громади з різними питаннями, що стосуються життєдіяльності села.

Так, занепокоєння у мешканців села Вілька Підгородненська викликає місцевий фермер, який не належно утримує худобу та домашніх собак, які бігають зграями по вулицях села.

Також, заступник голови райдержадміністрації  разом Підгородненським сільським головою Іваном Зінчуком та начальником служби у справах дітей Олесею Сацюк  відвідали дві сім’ї з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах.

На прийом громадян у Хворостівській сільській раді до заступника голови районної державної адміністрації Олександра Герасимчука звернулися заступник директора з виховної роботи Хворостівського НВК, ЗОШ І-ІІІ ст. – дошкільного навчального закладу Тетяна Сацюк з питань сприяння заміни вікон на енергозберігаючі, забезпечення твердим паливом та паливно-мастильними матеріалами  НВК; директор Хворостівського сільського будинку культури Алла Зінчук та завідуюча бібліотеки Антоніна Бондарук – з питань опалення приміщення.

Олександр Герасимчук ознайомився з роботою  закладів соціальної сфери в селах Підгородне та Хворостів.

Всі питання будуть розглянуті згідно норм чинного законодавства із залученням відповідних фахівців.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*