Олександр Герасимчук ознайомився з роботою закладів соціальної сфери

27.04.2017 / Новини

Вчора, 26-го квітня перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Герасимчук здійснив робочу поїздку у Запільську та Бірківську сільські ради та провів виїзний прийом громадян.

Про це інформує сайт Любомльської райдержадміністрації.

Посадовець поспілкувався з сільськими головами, оглянув заклади соціальної сфери.

Ознайомився з роботою сільського будинку культури та бібліотеки села Запілля. Під час зустрічі, разом із Запільським сільським головою Ольгою Фізик обговорили питання, щодо приведення в належний стан системи опалення закладу.

Перший заступник голови районної державної адміністрації побував в дитячих садочках сіл Запілля та Бірки, колективи яких старанно підтримують заклади в належному стані, про те, по при всі їх старання відчувається нестача простору для повноцінного розвитку діток у дитсадку села Запілля. Також обидва садочки потребують оновлення кухонного обладння та косметичного ремонту даних закладів.

Олександр Герасимчук разом із Бірківським сільським головою Володисмиром Лонюком побували у місцевій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів, де вивчили потреби даного закладу.

Всі порушенні питання, що потребують більш детального вивчення взято на особистий контроль та надав відповідні доручення фахівцям відповідних структур району щодо їх вирішення.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*