Окупанти підбили ракетою автомобіль Об’єднаних сил: один загинув, чотирьох поранено

09.03.2020 / Новини

8 березня російські окупанти обстріляли з протитанкового ракетного комплексу вантажний автомобіль одного з підрозділів Об’єднаних сил, який рухався до позицій українських військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил, передає УНІАН.

Зазначається, що під час підвезення продуктів до позицій українських захисників поблизу населеного пункту Нижньотепле, російські окупанти помітили автомобіль ОС і застосували протитанковий ракетний комплекс.

«Внаслідок влучання протитанкової керованої ракети в кабіну автомобіля один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, двоє наших захисників отримали поранення, а ще двоє – бойове ураження. Усіх поранених та уражених українських військовослужбовців оперативно доставили до стаціонарних медичних закладів та надали кваліфіковану медичну допомогу», – йдеться у повідомленні.

«Враховуючи те, що відстань до автомобіля українських військових становила близько 3500 метрів, цілком ймовірно, що прицільний вогонь на ураження по ньому вів підготовлений оператор-навідник ПТРК збройних сил Російської Федерації, а не поспіхом навчена вчорашня цивільна людина», – наголосили в штабі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*