Округ №19: в одному із сіл відкрили дитячий садочок (ФОТО)

30.12.2019 / Новини

Напередодні новорічних свят у селі Бегета Володимир-Волинського району відбулась довгоочікувана подія: відкрили дитсадок. Радості у місцевої малечі та їхніх батьків – не було меж. І хоча установа працюватиме не повний робочий день, але десятеро малюків відтепер будуть охоплені дошкільною освітою.

Помічник народного депутата Ігоря Гузя – Андрій Бокоч побував на урочистому відкритті. Він привітав громаду із серйозним надбанням. А головне – радісна подія стала можливою після того, як нардеп сприяв, щоб із державного бюджету на капітальний ремонт приміщення під дитячий садок спрямували 150 000 гривень, – йдеться на сторінці нардепа в соцмережах.

Окрім помічника нардепа, привітали майбутніх вихованців дитсадка, педагогічний колектив установи та молодих батьків і голова Війницької об’єднаної громади Сергій Вербицький, староста Березовичівського старостинства Юрій Ковальчук та місцеві жителі.

Після урочистостей – відбулася святкова новорічна програма. Дітворі вручили солодкі подарунки та іграшки для занять у ДНЗ.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*