Округ №19: в одній з громад офіційно відкрили ЦНАП та відремонтоване приміщення сільради (ФОТО)

20.01.2020 / Новини

Депутат Верховної Ради України Ігор Гузь привітав голову і всіх жителів Павлівської об’єданої територіальної громади із визначним надбанням. На свято Водохреща у громаді офіційно відкрили Центр надання адміністративних послуг та відремонтоване приміщення сільської ради.

Про це йдеться на сторінці нардепа в соцмережах.

«Капітальний ремонт такої споруди, яка стояла роками, але її привели до європейського рівня – головний аргумент на користь децентралізації: коли кошти спрямовуються в громаду для поліпшення її соціально-економічного розвитку й не тільки. Прекрасно, що на території громади будується ще й амбулаторія, відкрили садки в селах Топилище і Старосілля, в Переславичах спільими зусиллями реконструювали клуб.

Гордий, що голова ОТГ Андрій Сапожник працює в моїй команді. Переконаний, Павлівську громаду можна показувати як зразкову. Це, до речі, уже друга ОТГ в моєму окрузі, де побудували такий прекрасний ЦНАП. Нещодавно за власні кошти двоповерхове приміщення з нуля звели у Вишнівській громаді. І сьогодні на цій події присутній голова ОТГ Віктор Сущик.

Переконаний: на центральному рівні ми децентралізацію продовжимо, а з виборами у жовтні – вона отримає нове дихання і все буде гаразд. Дякую усім причетним до відкриття ЦНАПу за роботу і створений вами комфорт для місцевих жителів. Ціную, поважаю і бажаю успіху», – зазачив нардеп.

 

Голова ОТГ Андрій Сапожник розповів, що на місці колишнього двоповерхової споруди, яка була вже непридатна для використання, у громади тепер є ЦНАП і відремонтоване приміщення сільської ради. Вже завезені й нові меблі.

Вся будівля оснащена сучасною потужною системою обігріву. Є кімната для відпочинку, великий конференц-зал і навіть куточок для малят. Облаштована за всіма нормами санітарна кімната та спеціальні опори й пандус для візочників.

Керівник ЦНАПу Марія Сапожнік пояснила, що в штаті – десять осіб, семеро з яких – фахівці, які працюють у певні дні дистанційно. Це передбачено для тих громадян, які самостійно з різних причини не можуть приїхати у Павлівку.

Колектив установи пройшов спеціальне навчання і він надаватиме жителям громади 182 адміністративні послуги.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*