Округ №19: облаштовують спортмайданчик за 1 мільйон гривень

18.12.2019 / Новини

1 000 000 гривень – на будівництво сучасного спортивного майданчика у селищі Іваничі. Саме стільки на цей об’єкт залучив народний депутат Ігор Гузь із державного бюджету.

Його облаштовують на вулиці Валовій – навпроти районного будинку культури. Раніше на це місце просто зносили і викидали усіляке сміття, – йдеться на сторінці нардепа.

«Спортмайданчик в Іваничах – це масштабний проєкт. Жодного такого об’єкту в селищі не було. Він потрібний для молоді, дітвори, щоб вони мали можливість вести здоровий спосіб життя. Та й загалом, розвиток спортивної та дитячої інфраструктури – серед пріоритетів моєї роботи», – розповів парламентар.

Сьогодні роботи у центрі Іваничівської об’єднаної громади – «киплять». На об’єкті працює техніка. Уже викладена штучна трава, асфальтуються бігові доріжки навколо. Планується, що до кінця поточного року всі роботи з його облаштування будуть завершені.

Помічники народного депутата Ігоря Гузя – Андрій Бокоч і Тетяна Азаркевич інспектували процес робіт. Говорили вони і з представниками підрядника. Погодні умови цілком сприяють будівництву спортмайданчика.

До слова, спортивні комплекси такого масштабу за сприяння Ігоря Гузя на Волині вже збудували у містах Нововолинськ та Любомль.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*