Оголошено тендер на реконструкцію медичних закладів первинного рівня Любомльського району

16.07.2017 / Новини

Управління капітального будівництва Волинської облдержадміністрації оголосило тендер NCB-W-6.1.1.1 “Реконструкція та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики – сімейної медицини, 12 об’єктів (1 фаза. Повторна закупівля)”.

Про це інформує “Конкурент” з посиланням на департамент економічної політики.

В рамках субпроекту “Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області” спільного зі Світовим банком проекту “Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей” передбачені роботи з реконструкції та капітального ремонту приміщень під амбулаторії загальної практики – сімейної медицини.

В рамках закупівлі планується виконання робіт і у медустановах Любомльського району:

  • Лот 2 – NCB-W-6.1.1.1/2 “Реконструкція та капітальний ремонт приміщень медичних закладів первинного рівня Любомльського та Турійського районів Волинської області”.

Учасники торгів можуть подавати тендерні пропозиції на один або кілька лотів, як це конкретизується у тендерній документації.

Зацікавлені учасники торгів можуть отримати додаткову інформацію та ознайомитись із тендерною документацією за адресою: Україна, Волинська обл., м. Луцьк, Київський майдан, 9, Волинська обласна державна адміністрація, Управління капітального будівництва, 7-й поверх, каб. 703.

Телефон: +38 (0332) 77-81-30, 72-90-77, факс: +38 (0332) 72-99-15.

Е-mail: volyn.wbproject@gmail.com, з обов’язковою копією на ukb@gukb.voladm.gov.ua.

Кінцевий термін подачі пропозицій: 10.00 год. 01.08.2017. Пропозиції, що надійдуть із запізненням, відхилятимуться.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*