Одинадцятикласники Шацького району написали пробне ЗНО (ФОТО)

02.04.2017 / Новини

На базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. села Світязь відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури.

Про це пише видання “Район.Шацьк”.

Як розповіла Олена Моніч, методист районного методкабінету відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА, у пробному ЗНО, яке відбулося у суботу, 1 квітня, в ЗОШ І-ІІІ ст. села Світязь, взяло участь 75 школярів.

Усі учасники, які завчасно зареєструвалися, прибули до пункту тестування. До роботи було залучено 16 педагогічних працівників району. Охорону громадського порядку забезпечували представники правоохоронних органів, були присутні і медики. Відповідальна за пункт пробного тестування – Віра Озімок, директор ЗОШ І-ІІІ ст. села Світязь.

Визначити результати пробного ЗНО учасники можуть за допомогою сервісу «Визначити результат». Опцію розміщено на сайті Українського центру оцінювання якості освіти та в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО, створених на сайтах регіональних центрів.

Учасники тестування можуть внести свої відповіді до онлайнового сервісу до 5 квітня. Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури та картка учасника будуть розміщені 8 квітня.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*