Очільники Любомльщини не відвідали акцію в Згоранах, на якій побували поважні персони з усієї України

09.10.2016 / Новини

Підтримати учасників акції, присвяченої пропаганді здорового способу життя, в Згорани 7-го жовтня прибули десятки журналістів (навіть провідних видань та телеканалів), підприємців та депутатів різних рівнів. Однак очільників органів влади Любомльщини чомусь не було, попри те, що захід відбувався саме на території їхнього району. 

Нагадаємо, що в цей день політики, спортсмени та плавці-аматори перепливали Велике Згоранське озеро. Попри низьку температуру повітря та холодну воду, усі учасники успішно завершили “марафон”. У такий спосіб, власним прикладом, вони пропагували здоровий спосіб життя. Ініціаторами акції стали нардеп Ігор Гузь та голова Волиньоблради Ігор Палиця.

На захід прибуло чимало підприємців з усієї області. Повболівати за відважних плавців приїхали депутати різних рівнів. Серед них були й народні обранці та працівники Любомльської міськради та райради.  Навіть депутат Верховної Ради Юрій Савчук спеціально подолав десятки кілометрів, аби підтримати колегу-плавця – народного депутата Ігоря Гузя, голову Волиньради Ігоря Палицю, а також проявити знак поваги до тих, хто ще приєднається до них.

Голова Любомльської райдержадміністрації  Микола Пархомук чомусь не прибув. Хоча з 11-ти плавців було аж двоє з Любомля й один із Згоран: мер міста Роман Ющук, депутат міськради Олександр Мікульський та 65-річний Валерій Теребуха. Очільника Любомльської районної ради Миколи Сушика теж не було. Хоча його колега з сусіднього району, голова Шацької райради Сергій Карпук таки приїхав.

На березі також, зокрема, можна було помітити очільника фракції «УКРОПу» в обласній раді В’ячеслава Рубльова, очільника «Варти порядку» Олександра Тиводора, ректора ЛНТУ та депутата Петра Савчука, заступника голови облради Романа Карпюка та очільника фонду «Тільки разом» Олександра Товстенюка.

Відвідав Згорани й бізнесмен, медійник, чиновник та спортсмен, засновник “ВолиньPost” та “Волинських новин”, власник видання “Волинь24” – Володимир Пащенко.

img_0027_dsc0001_dsc0055 img_0110img_9859img_0082_dsc0100_dsc0190_dsc0118_dsc0145img_0113

10 Коментарів Очільники Любомльщини не відвідали акцію в Згоранах, на якій побували поважні персони з усієї України

  1. В той час всі державні працівники працювали на благо громади, а ось двоє нардепів плавали втой час коли ішло засідання у верховній раді і не було більшості для голосування за закони. В той момент дехто розважався на Згоранах. Те саме стосується міського голови Любомля Ющука, в нього було відрядження на Згорани? За що шановні ви получаєте зарплати?

    • Згідно регламенту роботу ВРУ в цей час зачитувалися депутатські запити, що не потребує присутності народних депутатів. Перед тим як лити бруд на хорошу ініціативу перевіряйте факти. А взагалі-раджу піти підтягнутися разів хоча би 10 і пробігтися хоч 2 км – вся ваша заздрість пройде і все стане гаразд

    • Ваш Сушик краще за вас знає, що то є представницькі функції. Так шо не нада ля-ля. Між іншим голова облради – це очільник структури перед якою він звітує і це як мінімум не по етикету не відвідати такий захід. Крім цього це все говорить про їхнє (керівництва району) абсолютно байдуже ставлення до спорту вцілому….

  2. Займатися спортом -це круто.Свободі треба задуматися.Бо ж Вітів їхній вже бідолага допився,що на таблєточках.Вже й до міського голови вчепилися.Свобода підніміть свої дупи і руки від моніторів,і йдіть робити домашнє завдання своєї партії.І залиште в спокої людей і не заздрість їх успішності.

  3. А нащо очільникам Любомильщини подібні заходи відвідувать? Простіше в теплому кабінеті відсидітись. А то ще питання якісь коряві преса задасть, опозоряться на всю Україну.

  4. Класичне хобі свободівців усіх мастєй та рангів – нити, нити, нити, а потім побухати, покурити, відпочити, і знову нити, нити, нити.

  5. Свободівці !!!бачим два роки як ви напрацювались на благо громади,що ви конкретного зробили для суспільства? і задумайтесь як ви себе піарите зі стелою АТО чи різними нікому непотрібними крім вас самих Вартами

  6. А що в цьому не так що голова РДА та Райради не були на цьому заході? Можливо в робочий час посадовці мали державні справи. Чи якщо в нас дехто хоче зробити собі піар всі повинні бігти на лапках і підігрувати депутатам та службовцям? Хто мав бажання той і був присутній і не потрібно робити з цього проблеми.

  7. Які державні справи мають Сушик з Пархомуком,перший популіст-політолог-пізд@бол,другий алкоголік-неук-пізд@бол тільки й вміє проводити наради від який немає ніякої користі і побухати на халяву на різних заходах,вам незавадило б побувати на цьому заході навіть в якості глядачів , як ви збираєтесь після цього залучати кошти з обласного,державного бюджету чи від Палиці особисто,чи Пархомук дізнався що небуде там горіли і проігнорив

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*