Очільника Волинської митниці закликають відповісти за протиправні дії підлеглих

16.05.2019 / Новини

Керівника Волинської митниці ДФС Євгенія Шелігацького просять повідомити про те, як триває розслідування щодо дій митників по відношенню до журналістів ТРК “Аверс”.

Окрім того, наголошено, що працівники митниці повинні понести відповідальність за свої протиправні дії, – пише ІА Волинські новини.

Про це йшлося 16 травня під час 23-ї сесії Волинської обласної ради.

Депутатське запитання озвучив обранець громади Володимир Кучер.

Він нагадав, що 8 травня цього року в рамках журналістського розслідування журналісти ТРК “Аверс” приїхали до села Світязь Шацького району, аби запитати митників про пропуск великої партії бурштину через Ягодин.

Натомість працівники митниці напали на журналістів і оператора.

Володимир Кучер закликав, що митники повинні понести відповідальність, як і очільник митниці, котрий не сприяє слідству у справі.

Читайте також:

5 Коментарів Очільника Волинської митниці закликають відповісти за протиправні дії підлеглих

  1. Правильно зробили . Вмене день народження а вриваються якісь ВАНДАЛИ під прикриттям журналістів. Я ї мби запропонував 100 грам якби вони прийшли привітати. За завданням вони повинні прийти в офіційну установу а не на день народження. Поздоровляю іменинника з Днем народження! А Аверсу бажаю щоб Вас ніде не приймали.

  2. Правильно зробили . Вмене день народження а вриваються якісь ВАНДАЛИ під прикриттям журналістів. Я ї мби запропонував 100 грам якби вони прийшли привітати. За завданням вони повинні прийти в офіційну установу а не на день народження. Поздоровляю іменинника з Днем народження! А Аверсу бажаю щоб Вас ніде не приймали. Ви найманці.

  3. Правильно зробили . Вмене день народження а вриваються якісь ВАНДАЛИ під прикриттям журналістів. Я ї мби запропонував 100 грам якби вони прийшли привітати. За завданням вони повинні прийти в офіційну установу а не на день народження. Поздоровляю іменинника з Днем народження! А Аверсу бажаю щоб Вас ніде не приймали. Ви найманці.

  4. Правильно зробили . Вмене день народження а вриваються якісь ВАНДАЛИ під прикриттям журналістів. Я ї мби запропонував 100 грам якби вони прийшли привітати. За завданням вони повинні прийти в офіційну установу а не на день народження. Поздоровляю іменинника з Днем народження! А Аверсу бажаю щоб Вас ніде не приймали. Ви найманці. Ось і відповідь – немає звязку з сатом. Сором!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*