Очільник Любомльського відділу поліції провів зустріч із представниками керівної ланки Рівненської ОТГ

24.10.2019 / Новини

23 жовтня відбулась чергова нарада керівника Любомльського відділу поліції  з представниками територіальних громад району.

На цей раз обговорення проблем громади та аналіз стану дотримання правопорядку проведений в Рівненській об’єднаній територіальній громаді, на якій традиційно були присутні старости старостинських округів, – інформують у пресслужбі поліції.

Після доведення до присутніх короткого аналізу криміногенної ситуації на територій Рівненської громади, було визначено причини та умови які сприяють вчиненню правопорушень. Крім цього, обговорено питання щодо участі у проекті «Поліцейський офіцер громади».

Слід зазначити, що громада взяла участь у вказаному проекті та в грудні-січні 2019 року до виконання службових обов’язків приступить дільничний офіцер громади, який станом на сьогодні проходить відповідну підготовку в м. Львів.


Окремо присутні зупинились на питанні розбудови системи відео нагляду, що на сьогодні вже стала не лише необхідною складовою профілактики вчинення правопорушень, а й вимогою сьогодення, невід’ємною складовою успішного розвитку територіальних громад держави.

За результатами обговорень представники громади виявили рішучу готовність працювати в даному напрямку та в найближчий час буде проведена відповідна координаційна нарада.

Також, старости мали змогу обговорити актуальні питання по своїм округам, визначити проблемні місця та варіанти їх вирішення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*