Обрали голову Любомльської федерації футболу

04.10.2016 / Новини

На Любомльщині раніше діяла районна Федерація футболу, але через певні нюанси вона не функціонувала як належна організація. Свого часу її очолював Олександр Дзядук. 

У понеділок, 3-го жовтня, у приміщенні районної ради відбулось засідання представників футбольних команд Любомльського району. На зборах були присутні голова Любомльської районної ради Микола Сушик та заступник голови РДА Олександр Герасимчук.

За словами Миколи Сушика, голови районної ради, на засідання запрошували представників з кожної футбольної команди, які брали участь у Чемпіонаті з футболу Любомльського району. Проте більшість проігнорувало запрошення, були лише футболісти з Куснищ, Машева та Полап.

Загалом одинадцятеро людей одноголосно проголосували за кандидатуру Олександра Дзядука. Сам Микола Сушик не брав участь у голосуванні. Після цього створили Раду футболу Любомльського району.

Зазначимо, що спочатку були дві кандидатури на цю посаду – Олександр Дзядук та районний депутат Микола Троць. Проте останній добровільно зняв свою кандидатуру, тому Дзядука підтримали одноголосно.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*