Облаштування пункту пропуску Адамчуки-Збереже: офіційна інформація у митників наразі відсутня

09.11.2017 / Новини

Створення нового пункту пропуску, перше за все, визначається міжурядовою угодою.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій 9 листопада, – повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Начальник управління організації митного контролю Волинської митниці ДФС Тетяна Кравець розповіла, що офіційна інформація щодо пункту пропуску Адамчуки-Збереже у митників наразі відсутня. Створення нового пункту пропуску, перше за все, визначається міжурядовою угодою.

Відбувалося декілька засідань міжурядової комісії і відбувалися перемовини з місцевою владою з польського боку, але поки не буде міжурядового рішення, ДФС не зможе закласти жодних коштів на будівництво нового пункту пропуску. У 3-4 кварталах цього року під час засідань відомчої комісії з розбудови пунктів пропуску про цей пункт не йшлося.

Читайте також:

1 Коментар Облаштування пункту пропуску Адамчуки-Збереже: офіційна інформація у митників наразі відсутня

  1. Клоунада та постанова… В Нью Васюках не буде Новоi Шахматноi столицi доки не продадуть всi чесно вiджатi дiлянки та халупи за роздутою надуманою цiною. СКИДУТЕСЬ НА БУДiВНИЦТВО КЛУБУ ШАХМАТНОi СТОЛИЦi СВiТУ. ОСТАП БЕНДЕР….))…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*