Нинішній парламент треба розпускати, – Ігор Палиця

28.06.2020 / Відео, Новини

Якими будуть місцеві вибори 2020? Чого чекати від ухвалених законопроєктів? Хто дозволяє вирубувати ліси і чи винні вирубки у повенях? Про це в інтерв’ю одного з телеканалів розповів народний депутат, лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця.

На думку політика, з кожним новим скандалом «Слуга народу» наближає свій рейтинг до нуля, – йдеться в ефірі телеканау «Аверс».

«Для мене це якесь зборище недолугих людей, не зовсім освічених, не зовсім розвинених, які не розуміють, що робити, що казати, як ставитися один до одного, – каже він. – Того, що країна падає у прірву, вони не розуміють. Того, що економіка падає, не розуміють. Того, що епідеміологічна ситуація погіршується, а ми йдемо до катастрофи, і нічого не робиться».

Ігор Палиця зауважив, що Президент теж робить багато помилок. Однак якби сьогодні відбулися вибори, то Зеленський знову переміг би. Адже альтернативи йому наразі немає. Хоча не факт, що ця “альтернатива” не з’явиться найближчим часом.

«Те, що сьогодні відбувається: Україна – як автомобіль, який на швидкості їде в бетонну стіну, за кермом сидять люди, які не вміють керувати. Вони казали, що вони професіонали в автоспорті, чемпіони всіх змагань. І люди їм повірили. Тому що колишній керманич почав їхати в цю прірву, у цю бетонну стінку на шаленій швидкості. Люди в цьому зневірилися і поміняли його», – проводить паралелі політик.

Разом з тим, політик наголосив, що у фракції «Слуга народу» є й досить розумні люди, але таких небагато. Загалом монобільшість тріщить по швах. Тож Ігор Палиця переконаний, що нинішній парламент треба розпускати.

«Вони ведуть країну до катастрофи. Їх терміново треба відправляти займатися тією професією, яку вони мали до того, як стати парламентарями. І чим швидше Президент це зрозуміє, тим більше шансів у нього буде зберегти свій рейтинг хоч на якомусь рівні», – підсумував народний депутат.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*