Нововолинця судитимуть за вчинення 17 крадіжок та грабежів

29.08.2020 / Новини

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 31-річним жителем Нововолинська 17 крадіжок та грабежів (ч.ч. 2,3 ст. 185, ч.2 ст. 186 КК України).

 Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волинської області.

Як уже повідомлялося, п’ять разів судимий до цього молодик, щодо якого до суду скеровано обвинувальний акт в кримінальному провадженні про вчинення ним грабежів, продовжував скоювати злочини, у тому числі й перебуваючи під домашнім арештом.

Із листопада 2019 року по липень 2020 року він тричі грабував перехожих на вулиці, відбираючи у них гроші, мобільні телефони і цінності, шість разів викрадав велосипеди та сім разів проникав у житло й інші приміщення, звідки цупив усе, що міг винести – від ювелірних прикрас та релігійних книг до газонокосарок і автомобільних шин. Ще одного разу зловмисник просто на очах у господині забрав із підвіконня будинку кросівки, які там сохнули.

Усього злочинними діями волинянина який невдовзі постане перед судом, потерпілим заподіяно матеріальної шкоди на понад 75 тисяч гривень.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*