Нововолинці обурені звітом Сапожнікова, який збрехав, що їхню вулицю заасфальтували

21.10.2020 / Новини

Мешканці вулиці Маяковського у Нововолинську, частина якої розташована навпроти прокуратури, розповіли, що вже втомилися оббивати пороги міськради, аби їм відремонтували дорогу. Хоча Сапожніков у своєму звіті за 5 років написав, що вся вулиця заасфальтована.

Про це повідомляє БУГ.

Жителі частини вулиці розповіли, з 2015-го пишуть до влади колективні звернення. У відповідь отримують: чекайте чергу на асфальтування.

Говорять люди, що їх обурило, коли вони побачили в газеті звіт Сапожніков, де зазначено, що всю вулицю Маяковського заасфальтовано. “А ми тоді, де живемо?” – запитують вони.

“Обіцяли, що будуть робити позапланово, бо вулицю відремонтували, але потім поставили нас в планове асфальтування. З тою чергою не розберешся, торгують тими вулицями.

2019-му сказали зроблять доріжку шириною 1,5 метра. Але нам потрібна дорога. Виходить на доріжку кошти є, а на асфальт – немає. Можна було б шматок дороги відремонтувати в цьому році, на наступний – ще один. Але нам так і нічого не зробили”, – говорять люди.

Мешканці кажуть, що вулиця прохідна, діти в технікум нею ходять, люди в садочок. Після дощу на дорозі утворюється болото. Тому вони змушені самостійно підсипати її породою та навіть чистити взимку від снігу.

“Ми забуті владою. Своїми силами та коштами підсипали дорогу породою і щебенем, але все стікає, розмивається водою, бо схил. Сніг змушені лопатами чистити, техніка сюди не приїжджає”.

Додали, що до них жодного разу ніхто не приходив, щоб поспілкуватися, подивитися які комунікації та скільки потрібно метрів асфальту для ремонту. А тільки присилають відписки, що коштів немає.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*