Нововолинці насамперед хочуть, аби влада їх почула, – Борис Карпус

21.08.2020 / Відео, Новини

Міська влада Нововолинська не підтримує ані молодь, ані людей з інвалідністю, ані об’єднання співвласників багатоквартирних будинків.  

Про це в ефірі телеканалу Аверс заявив кандидат на посаду міського голови Борис Карпус, – пише Нововолинський інформаційний портал.

Він розповів, що коли вперше став депутатом міської ради у свої 22 роки, зіткнувся з тим, що на заходи для молоді, молодіжну політику та реалізацію різних ініціатив молодих людей виділяється дуже мало коштів.

«Коли я на сесії говорив, що потрібні кошти на молодь, у мене запитували: добре, але звідки тоді ці гроші зняти, щоб дати туди? Я тоді ще казав, що за цифрами ви не бачите людей, людей, які не стільки потребували грошей, скільки їм хотілося більше до себе уваги та опіки міста», – повідомив Борис Карпус.

Також він розповів, що у Нововолинську для дітей з інвалідністю створена громадська організація «Світ для дітей». Свого часу нею опікувалася прекрасна керівниця, однак через те, що її зовсім не чули у міській раді, вона перейшла працювати у Володимир-Волинський. Там від влади вона отримала «зелене» світло на свої ініціативи, вдалося створити центр для дітей.

«На жаль, через те, що її не чули, від нас пішов прекрасний спеціаліст, який міг би допомагати тут, у Нововолинську, дітям з інвалідністю та їх батькам. Але, на жаль…», – наголосив Карпус.

Ще одним упущенням міської влади кандидат називає ситуацію з ОСББ. Адже роботу у цьому напрямку в Нововолинську розпочали ще в 2006 році.

«Почувши людей, ми могли б через програму сприяння та підтримки діяльності ОСББ допомогти їм ще в 2008 році. Тобто ще тоді можна було зробити так, щоб у місті була левова частка будинків ОСББ, і запровадити ринкові умови в наданні послуг з утримання будинків.

Програма ж натомість фактично була прийнята у 2012 році. Тоді ж потрібно було закладати тільки заходи з підтримки, роз’яснення, іти до людей та розповідати, як створити об’єднання. І зараз було би набагато простіше», – сказав Борис Карпус.

«Насправді місто Нововолинськ – це про втрачену перспективу розвитку», – підсумував він.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*