«Нововолинський Лукашенко», – рухівець та краєзнавець про Сапожнікова

23.10.2020 / Новини

«Для мене Сапожніков – це великий майстер політичної мімікрії», – написав на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці Зосим Колбун.

Він розповів, що уже багато років разом із Анатолієм Бідзюрою веде боротьбу проти поки ще діючого міського голови Віктора Сапожнікова, – пише НВІП.

«Анатолій Бідзюра висвітлював його корупційну діяльність на сторінках газети «Вільна думка», а нині робить це у Фейсбуці в спільноті «Нововолинськ без Сапожнікова». Я ж висвітлював і висвітлюю діяльність мера з краєзнавчо-просвітницьких позицій як автор книги «Нововолинськ: історія у національно-демократичному та духовному вимірах», – зауважив краєзнавець.

За його словами, проаналізувавши передвиборчі програми кандидатів у мери Нововолинська, він прийняв для себе рішення голосувати за Бориса Карпуса.

«Вважаю, що тільки команда Ігоря Гузя може зіпхнути Сапожнікова, цього нововолинського Лукашенка з його насидженого місця разом з його скацапілим галичанським оточенням.

От чому я прийняв рішення голосувати за Бориса Карпуса та закликаю виборців Нововолинська зробити те ж саме!», – написав Зосим Колбун.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*