Нововолинську потрібен якісний відеонагляд: місто потерпає від криміногенної ситуації

03.09.2020 / Новини

Нововолинськ потерпає від криміногенної ситуації, а питання з відеонаглядом і далі вирішується так, як вирішується.

Про це у своєму блозі на БУГ пише депутат Нововолинської міської ради, помічник народного депутата Ігоря Гузя Володимир Шаповал, який зауважує, що місті вже дуже дово піднімається питання відеонагляду, однак ситуація і досі залишається незмінною.

Володимир Шаповал пригадав, як одного разу міський голова Віктор Сапожніков зібрав підприємців та запропонував їм за власний рахунок придбати камери спостереження, встановити їх та під’єднати, щоб потім їх можна було вивести в одну точку в поліції.

“Ніби все гарно, правда? І ми всі в безпеці, і місто теж. Але от є нюанс, – каже депутат міськради. – Ми дійсно сплачуємо податки, і податки не маленькі, і ми, як підприємці, а також і нововолинці, були би дуже раді, якби ці кошти йшли на благо громади, а не на чергову вигадку типу недолугої системи голосування”.

Також чоловік зазначив, що нібито і дуже добре, коли все іде поліції, але виникає питання: чи встигне черговий зафіксувати всі моменти?

Наголошує Володимир Шаповал і на тому, що у питанні відеонагляду слід було би попрацювати нормально з ОСББ – їм теж треба спокій і безпеку. Адже це плюс, коли під прицілом камер двір. Точно буде ясно, хто поліз до машини, хто з дітей почав битись першим, яка зараза справляє природні потреби біля будинку.

“Якби у Нововолинську був якісний відеонагляд, не було би надписів з телеграм-адресами місць продажі наркотиків. Якби у Нововолинську був якісний відеонагляд, вандали би не нищили майно парку. Якби у Нововолинську був якісний відеонагляд, місто було би безпечнішим”, – додає на завершення Володимир Шаповал та зазначає, що новій владі буде у терміновому порядку зайнятися саме вирішенням цього питання.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*