“Нововолинського підприємця Коптюка покриває місцева влада”, – Ігор Гузь

26.06.2020 / Новини

Нововолинського підприємця Анатолія Коптюка, чия фірма “МП Сантехмонтаж” виграє тендери на асфальтування вулиць Нововолинська, покриває діюча міська влада. 

Про це розповів нардеп Ігор Гузь у прямому ефірі інтернет-видання “БУГ” ,- пише Нововолинський інформаційний портал.

На думку депутата, саме з цієї причини правоохоронні органи не втручаються у діяльність Анатолія Коптюка.

“Пан Коптюк, “Сантехмонтаж” – “прекрасний” підрядник, який любить класти асфальт в дощ”, – .

Він пригадав минулорічну історію із будівництвом баскетбольного майданчика на вулиці Сірка.

Ми залучили з державного бюджету кошти на баскетбольну площадку, виїжджаємо з заступником Сапожнікова Сторонським (Андрій Сторонський, перший заступник Нововолинського міського голови – ред.) оглянути, а там стоїть калюжа… Я кажу: “Ви здуріли? Ну що це таке?”  Вони переробляли, вирізали. Вибачте, але це бракороби”, – зауважив Ігор Гузь.

До слова, на будівництво двох спортивних майданчиків у Нововолинську, в тому числі згаданого нардепом – баскетбольного, і ще одного – на 15-му мікрорайоні, з держбюджету виділили по 800 тисяч гривень.

Крім того,  нещодавно волинські ЗМІ написали про те, що у Нововлинську з кінця проспекту Перемоги аж до Низкиницького монастиря фірма “Сантехмонтаж” вкладає тротуар. Місцеві мешканці розповідають, що роботи проводяться неякісно, а у ЗМІ стверджують, що укладання тротуару почалося, але тендер ще не відбувся, відповідно – переможець мав би бути невідомим.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*