Нововолинські скейтери не мають де проводити тренування

22.07.2020 / Новини

У Нововолинську більше десяти років тому на території 2-ої школи (вулиця Маяковського) облаштували майданчик для скейтерів, проте останніх п’ять років він у жалюгідному стані. Через дірки на тренувальній гірці – кататися небезпечно для здоров’я.

Зрештою сама територія навколо майданчика не облагороджена: там часто можна побачити місцевих мешканців, які вигулюють собак.

Молодь Нововолинська вже не раз просила міську владу облаштувати новий скейт-майданчик або ж відновити вже існуючий. У відповідь – жодної реакції або ж агресія, – пише Нововолинський інформаційний портал.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нововолинські скейтери до влади: ця молодь не курить і не колиться. Просто збудуйте скейт-майданчик

Нагадаємо,  22-го червня працівники міськради викликали поліцію, бо діти, які каталися на скейтах на території адмінустанови заважали чиновникам, а точніше – першому заступнику міського голови Андрію Сторонському, працювати.

У Нововолинському відділенні поліції підтвердили: дійсно від працівників міської ради надійшла скарга, мовляв, підлітки біля мерії “голосно включили музику та заважають працювати”. Правоохоронці повідомили про подію батьків та провели з дітьми профілактичну бесіду.

У відповідь активна молодь Нововолинська опублікувала відео, в дописі до якого наголосила, що їм треба побудувати скейт-майданчик, а «не закривати очі на талановиту та здорову молодь». Проте реакції від міської влади немає.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*