Нововолинські скейтери до влади: ця молодь не курить і не колиться. Просто збудуйте скейт-майданчик

30.06.2020 / Відео, Новини

Нововолинські скейтеристи відповіли на агресивну реакцію міської влади: виклали відео, де показали, чим вони насправді займаються під вікнами у міських чиновників.

Нагадаємо,  22-го червня працівники міськради викликали поліцію, бо, начебто, діти на території адмінустанови своїми діями заважали їм працювати.

У Нововолинському відділенні поліції підтведили: дійсно від працівників міської ради надійшла скарга, що підлітки біля будівлі “голосно включили музику та заважають працювати”. Правоохоронці повідомили про подію батьків та провели з дітьми профілактичну бесіду.

У одній з фейсбук-спільнот Нововолинська з’вилося відео, як саме молодь “заважала” працівникам міськради: місцеві юнаки на площі перед адмінустановою просто каталися на скейтбордах.

“Нововолинські скейтери виклали в мережу “інстаграм” відео з своїх тренувань біля міської ради.

Можновладці, ця молодь не курить й не колиться по дворам та під”їздах. Цим дітям треба побудувати скейт майданчик. Не закривайте очі на талановиту та здорову молодь”, – заначив Дмитро Панфілов.

Нововолинські скейтери виклали в мережу "інстаграм" відео з своїх тренувань біля міської радиМожновладці, ця молодь не курить й не колиться по дворам та під"їздам. Цим дітям треба побудувати скейт майданчик. Не закривайте очі на талановиту та здорову молодь.**Друзі, зробимо максимальний репост, щоб меценати та влада звернула увагу на нововолинських скейтерів.**

Geplaatst door Дмитро Панфілов op Maandag 29 juni 2020

1 Коментар Нововолинські скейтери до влади: ця молодь не курить і не колиться. Просто збудуйте скейт-майданчик

  1. Ми просили, писали, ходили, викликали… зробіть щось з алкашами, що ночами не дають спати під вікнами, то наша мерія і менти, тільки один на одного кивають. А тут серед білого дня їм спортсмени заважають.. та щоб до вас наші алкаші під вікна перебрались!!! Курви продажні! Зробфть майданчик для підлітків! А то тільки свої сраки відгодовуєте!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*