Нововолинське озеро не відповідає потребам місцевих жителів

06.08.2020 / Відео, Новини

Нововолинське озеро потребує докорінної реконструкції, аби стати справжнім, а не формальним місцем відпочинку.

Про це в ефірі телеканалу «Аверс» розповів помічник народного депутат Ігоря Гузя Борис Карпус, – пише Нововолинський інформаційний портал.

«Зараз усе біля озера зроблене господарським методом ентузіастами. Є, наприклад, волейбольний майданчик – його зробили прекрасні люди, ентузіасти, фанати своєї справи. Така ж сама історія з футбольним майданчиком. Вони ходили, оббивали пороги, просили завезти піску. За кошти державної субвенції, з ініціативи Ігоря Гузя був поставлений дитячий майданчик зі спортивним обладнанням», – повідав Борис Карпус.

На його думку, існуючі елементи відпочинкової інфраструктури біля озера – застарілі і зовсім не відповідають потребам місцевих жителів.

«Там просто грибочки, де люди мають можливість присісти. Але от інфраструктури на озері, куди б хотілося прийти, відпочити з дітьми чи старшим людям, немає. Там величезний проект. Треба усе це докорінно реконструювати, перебудовувати, змінювати.

Можна зробити навколо озера доріжку для велосипедистів, люди могли б по ній бігати. Облаштувати місця для ловлі риби. Треба вивчити цільові групи, хто туди приходить і під них зробити реконструкцію озера, зробити його місцем рекреації та відпочинку», – наголосив Борис Карпус.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*