Афера від нововолинської влади: приховували дату проведення сесії з питань безладу в лікарні

07.09.2020 / Відео, Новини

У Нововолинській міськраді приховали від загалу, що завтра, 8-го вересня, має відбутися сесія щодо стану справ у Нововолинській центральній міській лікарні. Про засідання повідомили лише окремих депутатів.

Про це заявив у відеозверненні в соцмережах нардеп Ігор Гузь.

З його слів, позачергова сесія відбудеться з ініціативи авторитетного лікаря – Магомеда Магомаєва та групи принципових депутатів, які хочуть винести на розгляд, зокрема, питання щодо діяльності на посаді головного лікаря Нововолинської ЦМЛ Віктора Мороза, а також щодо використання коштів, передбачених на боротьбу з COVID-19 у Нововолинську.

Проте місцеві владні мужі, очевидно, вирішили провернути аферу: проігнорувавши законодавчі вимоги щодо оприлюднення інформації про час проведення та порядок денний відкритих засідань міськради, позбутися “зайвих” персон в залі засідання.

“Після того, як авторитетний лікар Магомед Магомаєв не промовчав і відверто розповів про стан речей, які зараз є в лікарні (про який жителі Нововолинська та навколишніх громад давним-давно знають: про той тиск, про зневагу до персоналу, про безлад в лікарні), депутати ініціювали позачергову сесію”, – зазначив депутат.

“Однак в міськраді приховували, що сесія має відбутися саме завтра, не повідомляли депутатів. Тобто вони намагаються зробити це “втиху”, щоб там не було людей. Порушені всі регламенти. Тільки сьогодні повідомили окремих депутатів про проведення сесії”, – заявив Ігор Гузь.

Тож народний депутат закликав небайдужих жителів Нововолинська, Благодатного, Поромова, Литовежа, Грибовицької та Грядівської  сільрад прийти на 9:30 год. до Нововолинської міськради на позачергову сесію.

“Попри усі намагання Сапожнікова не пустити людей до міськради, ми заведемо присутніх до сесійної зали, аби вони – і Мороз, і Сторонський, і сам Сапожніков – відповіли за тиск, зневагу до персоналу та безлад у лікарні”, – наголосив парламентар.

https://www.facebook.com/Guz.Igor/videos/1700250670129810/

2 Коментарів Афера від нововолинської влади: приховували дату проведення сесії з питань безладу в лікарні

  1. Отак він і діяв, В.Б.Сапожніков – всі 26 років свого перебування наймитом. Саме “перебування”, а не роботи для громади.

  2. Молодець Ігор Гузь! Оце по моєму – без ремарок і непотрібної словесної вовтузні, одна гола правда і конкретика.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*